• Foreldremøte med tema barns psykiske helse.

Foreldremøte med tema! Anne Hilde Lystad kommer på årets temamøte for foresatte og vil snakke om hvordan vi som voksne kan være med å bedre barns psykiske helse. Vi ønsker foresatte hjertelig velkommen 20.mars kl. 19.30.

06.02.2018 12.11
  • DRIVHUSET VÅRT!

Vi er så heldig å ha fått vårt eget drivhus. Her dyrker barna snack agurker, tomater, paprika, chili og vi prøver oss på avokado og druer. Barna er etter tur ansvarlig for vanning, stell og til slutt innhøsting og spising. Barna synes så klart at våre egenproduserte grønnsaker smaker bedre enn de i butikken!!

06.02.2018 11.40
  • Miljøfyrtårn!

29.mars kommer selveste ordføreren og skal overrekke beviset på at vi har blitt Miljøfyrtårn. Barn og voksne er flinke til å være bevisste på å ta vare på naturen og ressursene våre.

26.02.2016 13.42
  • Søke barnehage plass

Skal du søke barnehage plass. Gå inn på alesund.ist-asp.com. Ta kontakt om noe er uklart.

17.02.2016 13.48
  • Se flere aktuelle saker i arkivet...

Barnas Hage Larsgården

Barnas Hage Larsgården er en privat barnehage. Barnehagen har 4 avdelinger. Barnehagen ligger sentralt i fine omgivelser i Larsgsården. Den ligger like ved Larsgården skole, Rollonbana, og Husafjellet. Den ligger ikke langt fra Sunnmøre museum, Akslafjellet og Larsgårdsneset. Vi har derfor mulighet til å benytte oss av fin natur både langs fjæra og på fjellet.