5 om dagen!

Vi i Barnas Hage Larsgården er opptatt av at barna skal få varierte og gode smaksopplevelser i barnehagen. Vi ønsker og gi dem et sunt og så naturlig kosthold som mulig. Vi er derfor medlem av frukt.no og oppfordrer foreldre og andre til å gå inn på nettsiden www.frukt.no/barnehage for tips og ideer til å spise mere frukt og grønt.

Matvaner etableres tidlig, og innholdet i måltidene som serveres er av stor betydning. Gode vaner har man med seg hele livet. Mat og måltider er en sentral del av den daglige virksomheten i barnehagen, og måltidene i barnehagene utgjør en betydelig del av barnets totale kosthold.

Husassistent vår lager et varmt måltid i uka. Vi prøver å ha varierte og sunne middager.

Bursdager feires med bursdagsfrukt med eller uten yoghurt, eller dipp og grønnsaker.

Det kommer grovt ferskt brød til oss to ganger i uken fra Baker Walderhaug.

Vi bestiller også litt økologiske matvarer.